Parempi ryhti

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
39
Aloitetaan

Hei ja tervetuloa Parempi Ryhti-kurssille.

Kurssin tarkoituksena on, että jokainen osallistuja oppii näitä yksinkertaisia, mutta tehokkaita liikkeitä osaksi omaa arkea. Kurssille on valittu lyhyet, mutta tehokkaat harjoitukset sen takia, että kaikilla olisi ajan puolesta mahdollisuus suorittaa niitä. Harjoitukset kestää päivittäin noin 10-12 minuuttia(lisäksi lämmittely). Jos sinulla on aikaa, voit kuitenkin toistaa harjoituksia useamminkin esimerkiksi 2x päivässä aamuin illoin tai tehdä kahden päivän harjoituksia samana päivänä.

Jokainen varmasti tietää mitä huono ryhti aiheuttaa terveydelle, mutta eivät osaa yhdistää huonon ryhdin vaikutusta kasvoihin, esimerkiksi kaksoisleuka, kireät purentalihakset, hamsteripussit, nasolabiaalijuonteet ja jopa silmäpussit voivat olla seurausta huonosta ryhdistä.

Tämä kurssi on ryhtiä parantava kurssi, mutta varmasti jokainen huomaa vaikutuksia myös kasvoissa.

Ennen kurssin aloittamista suositellaan ottamaan kuvia itsestä (edestä, sivusta, takaa) sellaisessa vaatetuksessa, että muutoksia voi huomata ryhdissä ja koko kehossa. Pienikin muutos on hyvää motivaatiota jatkaa harjoitteita.

Nayttokuva 2022 12 26 193041
Keltainen viiva auttaa hahmottamaan kehon asentoa.

Kun aloitat korjaamaan ryhtiä, niin pitää kiinnittää huomiota myös näihin asioihin:

  • Istuma-asento; Jalkapohjien tulee olla lattiaa vasten, hartiat alhaalla ja taakse vedettyinä, sekä selkä suorana. Tätä voi helposti harjoitella istumalla tuolin reunalla.
  • Kävely; Niskat ja pää pystysuorassa, hartiat alhaalla.
  • Nukkuminen; Vältä liian korkeita tyynyjä, ota huomioon liian korkean tyynyn aiheuttama niskan asento. Iltalukemisessa pitää ottaa huomioon, että tyyny ei paina leukaa kiinni rintaan.
  • Näyttöpääte työskentely tai medialaitteiden kuten puhelimen käyttö. Pidä näyttö/puhelin riittävän korkealla, että pää ja niskat ovat suorana.
someniska
Kuvasta näkee kuinka pään paino muuttuu jos asento on virheellinen.

Aloita kurssi valitsemalla 1 päivä. Etene päivä kerrallaan ja opettele liikkeet, kun olet käynyt kaikki harjoitukset läpi niin aloita alusta. Eli “kuudes päivä” on taas 1 päivä. Voit lisätä lisäharjoituksia päivän harjoituksiin halutessasi.

Ryhdistä on huolehdittava päivittäin ja tulet huomaamaan, että jonkin ajan kuluttua omaan ryhti paranee, mutta muista kuitenkin , että ylläpito on tärkeää.

Kun olet oppinut liikkeet, voit itse yhdistää niitä halutulla tavalla omien tarpeidesi mukaan. Alussa on kuitenkin tehtävä harjoitukset järjestyksen mukaisesti.

Lisäharjoituksia voit tehdä silloin kun sinulle sopii.

Kurssi sisältää harjoituksia, jotka eivät sovellu raskaana oleville, harjoitukset ovat merkattu erikseen joita ei suositella tehtäväksi. Jos olet raskaana, voit tehdä “ei suositeltujen” harjoitusten tilalla jonkin toisen harjoitteen.