Faceimage / Tietoa meistä

Mikä on Faceimage ?

Faceimage Oy on meidän perheyritys joka haluaa palvella parhaalla ekologisella tavalla asiakkaita kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Lisäksi meille on tärkeää, että jokainen asiakas voi oppia itsehoitoa ajasta ja paikasta riippumatta, siksi teemme pääasiassa online-valmennuksia ja myymme niihin liittyviä tarvikkeita. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja siksi panostamme palvelun laatuun ja nopeuteen!Kerään maailmalta tehokkaita luonnollisia keinoja, jotka auttavat säilyttämään terveyttä, nuoruutta ja kauneutta!​

Olen 42-vuotias, vaimo ja 2 ihanan lapsen äiti.​

Vuodesta 2016 lähtien olen kovasti panostanut luonnolliseen kauneudenhoitoon ja olen matkan aikana käynyt useita koulutuksia ja testannut kaikki menetelmät itse.

Hyvinvointi on minulle tärkeää, olen työskennellyt  aina hyvinvointi-alalla. Minulla on myös paljon tietoa ravinnosta, ravintolisistä, luonnonkosmetiikasta ja myös kasvojen itsehoidosta.

Tiedän, että jokainen nainen haluaa olla kaunis ja hyvinvoiva, iästä riippumatta ja haluan auttaa naisia tuntemaan itsensä kauniiksi, itsevarmaksi ja halutuksi.

Senja, perustaja / anti-age valmentaja / Ravintoterapeutti


Hoidan Faceimagea yrityksenä; mm talous,hankinta, B2B asioita ja ylläpidän/toteutan “teknisiä” asioita yrityksessä.

Antti, perustaja / Yrittäjä