Verkkokurssialusta

Jos olet aivan uusi Verkkovalmentaja, tämä on loistava paikka aloittaa. Tässä osiossa kerrotaan kuinka aloitat ja luot vankan perustan verkkokurssien luomiseen. 

Huomaathan, että kaikki videoilla näkyvät ominaisuudet eivät kuulu jokaiseen pakettiin. Tälläisiä ominaisuuksia ovat mm. ‘Kupongit’, ‘Myyntisivu’ ja ‘Analytiikka’. Voit tarkistaa Hinnasto-sivulta tarkemmin mitä kuuluu mihinkä pakettiin. 

Verkkokurssialustan yleiskatsaus

Tässä videossa esitellään lyhyesti Verkkovalmentajien verkkokurssialustaa ja verkkokaupan hallintaa.

Lisätietoa

Verkkokurssit

Verkkokurssit ovat kaikkien opintojen selkäranka. Tämä osa erittelee kaiken, mitä voit tehdä kurssien kanssa – mukauttaa asetuksia, lisätä sisältöä, hallita pääsyä ja muuta. 

Verkkokurssien luominen kurssin rakentajan avulla

Tässä videossa esitellään kuinka voit luoda verkkokurssin kurssin rakentajan avulla.

Lisätietoa:

Sisällön lisääminen käyttämällä oppitunteja & aiheita

Nyt kun olet luonut verkkokurssisi, on aika aloittaa sisällön lisääminen Oppituntien ja Aiheiden kautta. Tässä videossa esittelemme miten tämä tehdään ja selitämme eri asetukset.

Lisätietoja:

Tietovisojen luominen

Tietovisat ovat loistava tapa tarkistaa, ymmärtävätkö oppilaat kurssin sisällön. Sinulla voi olla yksi tai useampia tietovisoja koko kurssilla tai voit laittaa sen loppuun. Seuraavilla videoilla esitellään kuinka tietovisat luodaan ja kuinka lisätä kysymykset.

Lisätietoa:

Aloita myynti

Nyt kun olet saanut kurssin luotua on aika aloittaa myynti

Ohjeet kurssin ja tuotteen liittämiseksi löydät täältä:

Aloita myynti